Organizacijski Odbor

  /  

Upoznajte svoje domaćine

Josipa Kajić facial portrait

Josipa Kajić

Predsjednica

Moje ime je Josipa Kajić. Studentica sam medicine. Inače sam Zagrepčanka rođena u Ukrajini koja se uspjela naviknuti na ludo riječko vrijeme. Od malih nogu sam postavljala previše pitanja o mozgu pa je upravo neuroznanost područje kojim se želim baviti cijeli život. U slobodno vrijeme, ako ga uhvatim, plivam i volontiram.

Vinko Beg facial portrait

Vinko Beg

Potpredsjednik

Zovem se Vinko i dolazim s Raba. Student sam 4. godine medicine i ovo mi je treća godina na NeuRi-ju. Svako slobodno vrijeme nastojim provesti u šetnji, a kad ga se dovoljno skupi volim i negdje otputovati. Veselim se organizaciji ovogodišnjeg kongresa te se radujem novim iskustvima i izazovima koje će sa sobom donijeti.

Emina Horvat Velić facial portrait

Emina Horvat Velić

Glavna tajnica

Studentica sam preddiplomskog studija biologije (PMF Zagreb). Osim što previše gledam serije, bavim se borilačkim vještinama, fotografijom i plakanjem nad činjenicom da na laptopu ne mogu pokrenuti Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Glavne zadaće na kongresu su mi obrada i kategoriziranje prijava, te korespondencija sa sudionicima.

Tina Župetić facial portrait

Tina Župetić

Tajnica

Zovem se Tina Župetić i studentica sam 3. godine medicine u Rijeci. Zbog svog velikog zanimanja za sve u vezi mozga odlučila sam se ove godine pridružiti timu NeuRi-ja i mogu reći da se i više nego veselim vidjeti realizirani kongres. Osim svega vezanoga uz faks, u slobodno vrijeme volim pokoje putovanje, fotografiju i dobar film ili knjigu.

Eva Levatić facial portrait

Eva Levatić

Urednica knjige sažetaka

Ja sam Eva, studentica 4.godine medicine. Dio sam ovog kongresa jer me zanima neuroznanost. Takoder, smatram ovo dobrom prilikom za kvalitetno druženje.

Matea Galetić facial portrait

Matea Galetić

Koordinatorica znanstvene logistike

Pozdrav svima! Moje ime je Matea Galetić. Dolazim iz Samobora, meni osobno najljepšeg grada Hrvatske 🙂 Studentica sam četvrte godine medicine. U svoje slobodno vrijeme volim pogledati dobru seriju te ispijati kavicu uz obalu. 😎 Ovo mi je prva godina sudjelovanja u NeuRi kongresu te se nadam sklapanju novih prijateljstava, dobroj zabavi i u konačnici, da ću nakon kongresa biti bogatija znanjem iz područja neuroznanosti 😀

Vinko Pavlov facial portrait

Vinko Pavlov

Koordinator znanstvene logistike

Pozdrav svima, zovem se Vinko Pavlov i dolazim iz Splita. Student sam 4. godine medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci te prvi put sudjelujem kao član organizacijskog odbora NeuRi kongresa. Volim sklapati nova prijateljstva te se smatram pouzdanim, pristupačnim i komunikativnim. U slobodno vrijeme bavim se SCUBA ronjenjem i čitanjem, a osim toga volim i popit kavu u dobrom društvu (ipak sam dalmatinac).

Karla Havidić facial portrait

Karla Havidić

Koordinatorica znanstvene logistike

Ja sam Karla Havidić. Dolazim iz Velike Gorice i studentica sam treće godine medicine. U slobodno vrijeme bavim se plesom i uživam u druženju s pozitivnim ljudima. Neuroznanost mi postavlja zanimljivo pitanje povezanosti uma i samog tijela, nadam se da ćemo neke od odgovora pronaći skupa!

Petra Petanjek facial portrait

Petra Petanjek

Koordinatorica resursa

Moje ime je Petra Petanjek i studentica sam medicine u Rijeci. Kada nisam zaokupljena faksom, volim piti kave s frendovima i gledati filmove.

Marija Grković facial portrait

Marija Grković

Koordinatorica resursa

Ja sam Marija Grković i dolazim iz najljepšeg grada-Zadra. Studentica sam četvrte godine medicine u Rijeci, a ove godine po prvi put sudjelujem u organizaciji NeuRi-ja. Veselim se novom iskustvu i upoznavanju zanimljivih ljudi.

Tea Miletić facial portrait

Tea Miletić

Koordinatorica za prehranu

Zovem se Tea, studentica sam medicine i dolazim iz Poreča. Kada nisam za knjigom volim druženja sa prijateljima, šetnje uz more i čim mi se pruži prilika putujem.

Eugen Car  facial portrait

Eugen Car

Koordinator sudionika

Moje ime je Eugen Car i student sam Medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Ovo mi je prva godina na NeuRi-ju, zbog čega sam iznimno sretan i dodatno motiviran. U slobodno vrijeme volim biti aktivan, putovati, upoznavati druge ljude i družiti se. Međutim, uživam i u laganim šetnjama i opuštenom ispijanju kave na suncu.

Marija Mužić facial portrait

Marija Mužić

Koordinatorica sudionika

Studentica sam medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Dolazim sa otoka Cresa. Zanima me neuroznanost zbog čega i jesam dio ovog kongresa. Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi, baviti se sportom i planinariti.

Silvestar Mežnarić facial portrait

Silvestar Mežnarić

Koordinator za tehničku podršku

Moje ime je Silvestar Mežnarić, te već treću godinu studiram na Medicinskom fakultetu u Rijeci na studiju Sanitarno inženjerstvo. Na kongresu sam debitirao 2017. godine kao volonter, te nastavio 2018. u Organizacijskom odboru u tehničkoj službi. Veselim se NeuRi-u i jedan od razloga zbog kojeg sam se i angažirao je to što smatram da je važno prikazati Medicinski fakultet u Rijeci u što boljem izdanju kako u znanstvenom tako i društvenom smislu, ne samo na razini Hrvatske, već i cijele regije.

Mario Barukčić facial portrait

Mario Barukčić

Koordinator za tehničku podršku

Ja sam Mario Barukčić i student sam 4. godine Medicine. Ovo je moje prvo sudjelovanje na Neuri-ju i velika mi je čast biti dio ove organizacije. Radujem se druženju, novim iskustvima i novim spoznajama na području neuroznanosti.

Magda Gajski facial portrait

Magda Gajski

Koordinatorica za društvene mreže

Studentica sam 5.godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Bavim se studentskim aktivizmom od svoje prve godine i to mi je posebna strast. Osim toga jako volim putovanja, upoznavanje novih ljudi i stjecanje novih iskustava 🙂

Christina Isabell Jukić facial portrait

Christina Isabell Jukić

Počasna predsjednica

Provela sam 5 godina u NeuRiju, od čega sam 3 godine bila predsjednica. NeuRi je za mene bio i zauvijek će ostati projekt ljubavi i prijateljstva koji mene izgradio kao osobu i pružio mi neprocjenjiva iskustva. Svoj sam put nastavila daleko od neuroznanosti, specijalizantica sam ortopedije i traumatologije u Njemačkoj i sretna sam što mogu reći da živim svoj san.

Natrag na početnu