Informacije o održavanju kongresa

April 22, 2021

Dragi sudionici,

platforma putem koje ćete moći pratiti kongres jest ZOOM. Linkove za pristup pojedinim predavanjima i događajima koje smo za Vas pripremili dobivat ćete zasebno za svaki dan kongresa. Ukoliko putem linka niste u mogućnosti priključiti se, za to Vam mogu poslužiti meeting ID i passcode. Nakon priključenja netko iz organizacije će Vas u što kraćem roku prihvatiti i moći ćete pratiti naš cjelokupni program.

Biti će Vam i omogućena chat opcija te ukoliko budete imali kakvih pitanja ista možete postaviti u chat. Također, u slučaju da ne želite da vaša pitanja ili komentare vide svi sudionici, unutar chata imate opciju da pitanje pošaljete samo organizatoru.

Molimo Vas da prije samog kongresa provjerite Vaše uređaje i testirate ZOOM platformu kako tijekom predavanja ne bi imali tehničkih poteškoća. Ovdje ponajviše apeliramo na aktivne sudionike: provjerite “screen sharing” opciju na ZOOM-u, ne zaboravite prilikom sheranja uključiti opciju da sherate i audio uređaja, jer je to veoma bitno u slučaju da u sklopu svoje prezentacije imate videe.

Finalni program kongresa možete pronaći u jednom od emailova koje smo Vam poslali, ili na stranici pod Dokumenti.

U slučaju dodatnih nejasnoća stojimo na raspolaganju.